čtvrtek 6. února 2014

Slip-on sneakers

Oukej, tenhle nadcházející trend se mi vážně líbí! Když bych se měla rozhodnout mezi komfortem + stylem nebo tím udělat dojem a přitom být stylová, volba je jasná. Určitě…v botách na podpatku může každá žena vypadat „uber“ hot, ale „uber“ je většinou příliš bolestivé.

Mluvím o trendu slip-on tenisek, je to spíše trend o kterém se hodně mluví, než aby se zatím projevil v českých ulicích. Máme totiž rozum a ani kvůli módě zmrzat nebudeme.

Celine slip on sneakers grey brown

Celine slip on sneakers checked zebra print

Celine slip on sneakers burgundy snake print

První vlaštovky slip-on tenisek se objevily v kolekci podzim/zima 2013 u značky Céline a od té doby je můžeme vidět téměř ve všech kolekcích, od známých návrhářů jako Michale Kors, Givenchy nebo Tory Burch, po klasické řetězce (H&M, Aldo). Průkopníkem ale byla už dávno předtím značka  Vans, která začala tyhle boty vyrábět pro skateboardisty kvůli speciální podrážce, která drží lépe na skateboardu. Sama klasické Vans se šachovnicí mám a je to pro mě stále top pár!

Zdroj: vans.com

Nic se nevyrovná klasice a jednoduchosti. Určitě si plánuju pořídit i nějaké trochu elegantnější, třeba ty s hadím potiskem z H&M.

Zdroj: Aldo.com

Zdroj: hm.com, pavlinajagrova.com

Co vy a tento trend? Líbí se vám a chystáte si na jaro pořídit taky jeden pár? 

Žádné komentáře:

Okomentovat